Відгуки про спальну систему RiyMSS-2

“Riy Military Sleeping System-2” (RiyMSS-2) – військова модульна спальна система для від’ємних температур, спільно розроблена Благодійним Фондом “Рій” з брендом туристичного спорядження «ROCK FRONT” у рамках проєкту фонду “Спальна система військовому”.

військовий про сон в амуніції

І сьогодні ми хочемо показати, що про ці системи кажуть військові, після тривалого використання:

 

  • “Спальник зручний і великий. З моїм 1,75 м відчуваю себе у ньому, як у двокімнатній квартирі. Сьогодні при -5 спати було дуже тепло, і це я навіть зимову курку не одягала. “

 

  • “Найкрутіше, що спальник не натягує вологи. Я спав у нього два тижні і ніяких слідів вологи. Спальник, який мав раніше, натягував вологу за 1 ніч і спати в ньому далі було некомфортно. Із «RiyMSS» такого немає. Ну це МЕГА спасає при таких умовах”

 

 

  • “Хочу подякувати за неймовірну спальну систему «Riy MSS». Вона дійсно розроблена для потреб військових. По-перше – розмір. Він розрахований на військового, що може спати одягнений і навіть в бушлаті. По-друге – чохол. Завдяки йому, спальних не промокає і це дозволяє довше залишатися сухим і бути в теплі. Тим більше, що місця для сушки зазвичай немає. Усі бійці дуже задоволені.”

подяка за забезпечення

про вологовідведення в спальній системі

  • Дуже зручна спальна система і теплий спальник. В ньому багато місця і це не сковує рухи уві сні. Каремат не займає багато місця і легко кріпиться до рюкзака.”

 

  • Із перших вражень, спальна система дуже класна. Тепла, а конструкція продумана. Спальник набагато тепліший, ніж той який нам видавали в НГУ зимові. Із нюансів – конденсат який утворюється між чохлом і спальником, але всередині все сухо і тепло. Побратими під ним навіть удвох спали, накрившись як ковдрою.”

 

  • “Дякуємо БФ «Рій» за забезпечення. Теплі і комфортні спальні системи, це те чого так не вистачає холодними ночами.”

 

  • “Із перших вражень, спальна система дуже класна. Тепла, а конструкція продумана. Спальник набагато тепліший, ніж той який нам видавали в НГУ зимові. Із нюансів – конденсат який утворюється між чохлом і спальником, але всередині все сухо і тепло. Побратими під ним навіть удвох спали, накрившись як ковдрою.”

військові в лісі з RIY MSS-2

  • “Дякуємо БФ «Рій» за забезпечення. Теплі і комфортні спальні системи, це те чого так не вистачає холодними ночами.”

 

  • “Ця спальна система – найкраще, що сталося зі мною за останній час. Тепло та сухо! А що ще треба в такий час. Доводилося спати в повній амуніції. Заліз і виліз без проблем. Дякую.”

 

Передзамовити RiyMSS-2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *